Sång & Scen & Sånt

- ett musikaliskt möte kring skönhet och skörhet

 12-14 oktober i Kulturhus Tandla skola

Välkommen till 3 kreativa kursdagar med Inga-Lill Sjönneby & Ing-Mari Janzon Andershed.
Med oss själva som redskap sjunger vi fram en föreställning som avslutar kursen. Du får texter och ljudfiler i förväg så du kan förbereda dig hemma.På plats jobbar vi med röstträning, uttryck och gemensamt skapande.  

Målgrupp: 

Sjunger du i en kör, i badrummet eller på festen och är nyfiken på hur det skulle vara att ta lite mera plats? Kursen vänder sig till dig som gillar att sjunga och vill iscensätta din sång på en scen. Inga förkunskaper krävs, bara din lust att sjunga och längtan efter att möta en publik.

Innehåll: 
Idag ser vi ett växande intresse för att utveckla sin förmåga att agera på en scen och uttrycka sina tankar, sina känslor med sång. Vi har alla den potentialen inom oss, men bristande självkänsla och mod kan ibland begränsa vår förmåga och göra oss osäkra. I denna kurs får deltagarna möjlighet att utmana sig själva och tillsammans med andra väcka fantasi och kreativitet till liv. Utifrån temat ”skönhet och skörhet” har vi valt ett antal låtar. Med sångerna som grund och inspiration jobbar vi med improvisation och lek inom fasta ramar, hela tiden med fokus på en tillåtande och respektfull atmosfär. Genom detta processinriktade arbetssätt skapar vi tillsammans en gestaltning av låtarna vilket resulterar i en avslutande konsert. Deltagarna bildar tillsammans en sångensemble på upp till 25 personer. Det ges även möjlighet till sång i smågrupper eller solistiskt.

Tider: 

Fredag 12 oktober kl. 9.00 – 17.00

Lördag 13 oktober kl.9.00 – 17.00

Söndag 14 oktober kl. 9.00 – 17.00 med en avslutande konsert kl. 16.00

Kostnad:

2600 kr inkl. moms. I avgiften ingår 3 luncher samt kaffe, hembakat fika o frukt.

Plats Kuturhus Tandla skola

Anmäl dig senast 1:a september : 

 ingmari@resonans.nu     

Max antal deltagare 25, minimum 15. 

Läs mer om Ing-Mari www.resonans.nu

Läs mer om Inga-Lill