Musik på 

Slott & Herresäten

TORSDAG 2 augusti kl 19.00

SIOBHAN MILLER
Sångerskan Siobhan Miller har två gånger vunnit Scots Singer of the Year och är ansedd som en av de främsta folksångarna i Storbritannien. Hennes själfulla och rörliga förnyelse av traditionell sång gör musiken enkel att ta till sig och får varje rum att tystna, oavsett om det är de största konsertsalarna eller en barmiljö. 
Utöver hennes prisade musikaliska cv innehållandes konserter på i princip samtliga av Storbritanniens större folkfestivaler har Siobhan Miller även setts i Broadwayuppsättningar och i tv-dramat Outlander. Med sig till Sörmland har hon en kvartett med några av Skottlands finaste musiker.

Biljettpris 150 kr.  Boka din plats här

I samarbete med Scenkonst Sörmland, Musik på Sörmländska slott och herresäten, samt Kultur & Fritid Eskilstuna

ONSDAG 8 augusti kl 19.00

DUO SYSTRAMI
Ett tvillingpar som med sina stråkinstrument och sitt samspel skapar distinkta och rytmiska arrangemang. Med rötterna i de ångermanländska
skogarna låter de sig inspireras utav stormar, isar och hav. Med systrarna på scen vet man aldrig vad som väntar bakom hörnet. Det som börjar i en stillsam melodi kan i nästa sekund ersättas av ett rivigt beat. De kanske rentav stämmer upp i sång! Duo Systrami känner sin musikaliska tradition
och med den reglerna, men bryter dem som de behagar. Samspelet och kasten mellan genrer gör Duo Systrami omöjliga att kategorisera eller sätta i något fack. De flyger som de själva vill, dock alltid tillsammans.
Fanny Källström - fiol, sång
Klara Källström - cello, sång

Biljettpris 150 kr. Boka din plats här

I samarbete med Scenkonst Sörmland, Musik på Sörmländska slott och herresäten, samt Kultur & Fritid Eskilstuna Kommun